Wihoooo! Efter förra årets trevliga mottagande av den nya kollektionen av återvunnen plast valde vi att fortsätta i samma spår. Omständigheterna kunde självklart har varit bättre, men vi har oavsett valt att satsa ännu lite hårdare i år…

Vi har nämligen, förutom två helt nya designer av badbyxor, beslutat oss för att släppa två helt nya produktkategorier. Må vi kanske ha tagit oss vatten över huvudet den här gången, men hörrni – vem fasen minns en fegis? Låt oss presentera…

*Trumvirvel*

Sportiga baddräkter av återvunnen plast!

Och såklart även…

Brallor för kids!

Vi kan stolt meddela att vi har tagit fram världens första baddräkt med Dalahästar samt världens mest troligt inte första baddräkt i leopardmönster. Designade i en tidlös och sportig design med högt skurna ben och djup rygg. Helfodrade för maximal komfort, skönt stretchiga och självklart tillverkade av återvunnen plast.

Vi kände även att det var på god tid att låta kidsen få en chans att bli coolast på stranden och tog därför fram badbyxor i mönster som matchar även våra nya vuxenmodeller. Leopard och Bilmatta är nya och Dalahästen är vår gamla klassiker. Även barnbadbyxorna är självfallet tillverkade av återvunnen plast och har samma höga kvalité som våra vuxen-brallor.

Tar det slut där? Självfallet inte. I årets kollektion har vi även ett kärt återseende av vår tidigare mycket uppskattade drybag. Perfekt för att hålla dina värdesaker säkra från både väta, sand och annat trams när du badar. Tillbaka i en större storlek på hela två liter och nu dessutom även den tillverkad av 100% återvunnen plast. Axelrem medföljer så att den blir enkel att bära med sig.

Kärt återseende – Drybag (nu i återvunnen plast)

Vi får heller såklart inte glömma det allra viktigaste…

Våra Banana Hammocks 2.0 är tillbaka!!!

ÄNTLIGEN är dem tillbaka!!! Badbyxornas Rolls-Royce och solbrännans bästa vän. Uppdaterad från den tidigare versionen till bättre passform, skönare material och framförallt tillverkade i återvunnen plast.

Sist men absolut inte minst kan vi även stolt presentera två helt nya designer. Leoparden som ni skymtat tidigare, samt även Bilmatta som föreställer en sån där leksaksmatta man hade när man var liten – fast vi på denna har lagt in sevärdheter från Stockholm istället.

Sist men inte minst – Leopard och Bilmatta

Sådär hörrni! Det var presentationen av Brallors SS20 Kollektion. Åtminstone av de produkter vi tagit fram själva. Rykten säger nämligen att det är en hel del feta samarbeten på G, men mer om det inom kort!

Trevlig sommar på er!
Emil & Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *